Tiedote 26.9.2019

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy ja Hill Audit Oy yhdistyvät

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy ja Hill Audit Oy ovat yhdistyneet ja toimivat jatkossa Hill Auditin nimellä. Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy:n yrittäjät Risto ja Martti Mäkinen jatkavat yhtiön palveluksessa ja hoitavat asiakastoimeksiantojaan normaalisti. Toimistomme Tampereella, Vilppulassa ja Keuruulla palvelevat entiseen tapaan jatkossakin.

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy on vuonna 1999 perustettu tilintarkastus- ja yritysneuvontapalveluita tarjoava yritys, jolla on toimipisteet Tampereella, Vilppulassa ja Keuruulla. Yhtiön on perustanut HT-tilintarkastaja Martti Mäkinen ja vuodesta 2015 yhtiön toimintaa on johtanut KHT-tilintarkastaja Risto Mäkinen. Yhtiön asiakaskunta painottuu Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle, mutta toimeksiantoja hoidetaan myös muualla Suomessa.

Hill Audit Oy

Hill Audit Oy on KHT-tilintarkastaja Lauri Mäen vuonna 2010 perustama moderni ja jatkuvasti kasvava tilintarkastusyhteisö. Hill Auditin henkilöstö koostu alansa huippuosaajista, ja sen tilintarkastajilla on pitkä kokemus mm. kansainvälisissä tilintarkastusyrityksissä työskentelystä. Hill Audit palvelee konsultoivalla ja henkilökohtaisella otteella kustannustehokkaasti. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingin keskustassa, Forumin Kukontorilla.

Lakisääteisten tilintarkastuspalvelujen ja muiden varmennuspalveluiden lisäksi yhtiöillä on vankka kokemus niin yritysjärjestelyistä, verokonsultoinnista kuin muista yritysten neuvontapalveluista. Tilintarkastusalan sääntely on kiristynyt merkittävästi viime vuosina, mikä on lisännyt tilintarkastuksessa vaadittavaa työmäärää. Yhdistymisellä voimme taata asiakkaillemme tehokkaasti suoritetut tilintarkastuspalvelut konsultoivalla otteella jatkossakin. Lisäksi mahdollisuutemme palvella entistä vaativammissa ja laajemmissa toimeksiannoissa kasvaa merkittävästi.

Lisätietoja yhdistymisestä antavat

Risto Mäkinen
Partner, KHT
+358 44 363 5000
risto.makinen@hillaudit.fi

Päivi Rönkkö
Toimitusjohtaja, KHT
+359 40 772 3738
paivi.ronkko@hillaudit.fi